Hvem er vi ?

Hvor har vi været?

Hvordan rejser vi.

Billeder.

Foredrag.

Kontakt.

Rejs i sydamerika.

Blog.


  

Rejsefeber 

Rejsefeber ,  hvad er det ? er det når man har været hjemme i Danmark  ganske kort tid og lige har slugt oplevelserne fra den sidste 2 måneders tur i Colombia, Peru og Brasilien , det er vidunderlig intenst at rejse sammen med sin kæreste på denne måde med lokale transportmidler , håndbagage,

Smånussede , men hyggelige hoteller eller vandrehjem ,vandrehjem er at foretrække der er køkken så vi kan lave noget mad selv,det kan godt blive lidt anstrengende med restaurantmad.

Så er det at tanken om en ny tur begynder at presse på ,først er man nød til at høre musikken som man købte på det lokale marked , sydamerikansk musik er meget livsbekræftende ,så viser billederne fra turen sig i tankerne ,varmen ,de mange meget sakkesalige og søde mennesker og de rigtig mange gode oplevelser sig.

Til sidst kan vi ikke klare det længere ,vi er nødt  til at komme af sted igen. 

Der er ikke langt fra tankerne til handling og på internettet er det meget let at finde billige flybilletter og normalt finder vi kun overnatning til de første par dage , når man er fremme er det som regel let at finde et bedre og billigere sted at bo , men det er rart når man kommer træt til et nyt land måske om aftenen at man ved at der er et sted som der er booket så er det bare at tage en taxa.